Pand Theo van Velzen - Alkmaar

Waterbron/tuinbron, WKO-installatie

Voor een waterbron bent u bij ons aan het juiste adres. Een waterbron kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Te denken valt aan tuinberegening en drinkwatervoorziening, maar ook beroepsmatig zoals het gebruik van een blusvoorziening, het beregenen van sportvelden, een paardenbak en/of kwekerijen en bij akkerbouw. En zelfs voor was- en douchewater op de camping kan een waterbron worden gebruikt.

Een groot voordeel van een waterbron is dat het bij voldoende afname goedkoper is dan leidingwater en in grotere capaciteit beschikbaar in vergelijking met het leidingwater.

Om het grondwater te bereiken dient er een bron te worden geboord. Theo van Velzen Grondboortechniek en Bronbemaling is ruim 20 jaar gespecialiseerd en gecertificeerd voor het boren van waterbronnen. Ook onze boormeesters zijn professionals en gecertificeerd voor het boren van waterbronnen. Door onze jarenlange ervaring waarborgt de kwaliteit en zorgt voor een databank aan kennis, welke wij dagelijks benutten bij het boren van nieuwe waterbronnen.

Een andere in deze tijd veel voorkomende manier om een waterbronnen te boren is voor het aanbrengen van een WKO-installatie. Een warmte/koude opslag welke het object kan voorzien van verkoeling in de zomer en verwarming in de winter. Een duurzame ontwikkeling ten behoeve van de reductie van het gasverbruik.