Pand Theo van Velzen - Alkmaar

Pompinstallaties

Met veel ervaring en passie leveren wij trefzekere pompoplossingen aan overheid, aannemerij en industrie. Dit kunnen wij verzorgen in elk denkbare situatie en op alle mogelijke werkterreinen. Met maar één doel voor ogen: de beste pompoplossing leveren.

Voor overslag van schoon of vuil water met behulp van elektrische pompen en van geluidgedempte dieselpompen met een capaciteit van 5m3 / h tot 8000m3 / h kunt u bij ons tegen een zeer goede prijs kwaliteit verhouding terecht. Voor het aansturen van deze pompinstallaties kunnen wij een “op maat” geïnstalleerde en op uw wensen afgestemde installatie leveren. Voor het tijdelijk afvoeren van water hebben wij HDPE en / of afvoerleiding in de diameter van 110mm tot 500mm.

Continuïteit en veiligheid

Wij weten als geen ander hoe belangrijk continuïteit en veiligheid in bedrijfsprocessen zijn. Al onze activiteiten zijn dan ook gericht op duurzame kwaliteit van uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om advies, speciale producten of acute wateroverlast: wij staan ​​24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! 

Advies op maat

Wij raden u graag aan over de juiste pompoplossing voor uw specifieke situatie. Dat vereist kennis en creativiteit die verder dan standaard oplossingen:

Wij hebben een eigen werkplaats en servicedienst (24 uur per dag, 7 dagen per week). Hierdoor bent u verzekerd van een korte reactietijd. Onze medewerkers kunnen zo hun expertise snel en efficiënt met u delen! 

Innovatie, onderzoek en ontwikkeling

Complexe problemen vragen om inventieve oplossingen. Daarom investeren wij in innovatie, onderzoek en ontwikkeling. Wij breiden ons aanbod voortdurend uit met de nieuwste technologie om de verwachtingen van onze klanten binnen de aannemerij, overheid en industrie, te blijven overtreffen.

Deskundig advies en service

Wij maken ons sterk voor onze klanten. Dit doen wij met onze pompoplossingen “op maat” en onze uitstekende service.

Pompsystemen

Door ons kunnen verschillende pompsystemen worden ingezet. Zo beschikken wij over een ruim assortiment aan, centrifugaalpompen, dompelpompen, spuitpompen, onderwaterpompen en degelijke, zowel elektrische, diesel- en geluidgedempte diesel uitvoering.