Pand Theo van Velzen - Alkmaar

Dienstverlening

Wij hebben een eigen werkplaats en servicedienst (24 uur per dag, 7 dagen per week). Hierdoor bent u verzekerd van een korte reactietijd. Onze medewerkers kunnen zo hun expertise snel en efficiënt met u delen! 

Al ons transport wordt in eigen beheer verzorgt. De voertuigen zijn speciaal uitgerust met watertanks, twistlocks en autolaadkranen. Voor de kettingfreesmachine beschikken wij over een semi-dieplader. Onze hoofdactiviteit is het plaatsen van boringen en bemalingen. Met de 36 ton/m kraan en de semi-dieplader kunnen wij containers verplaatsen. Tevens hebben wij een voertuig met een haakarmsysteem om containers te vervoeren.

Voor het onttrekken van grondwater is men verplicht hiervan een melding te doen of is in sommige gevallen zelfs vergunningsplichtig. De voorwaarden zijn per waterschap verschillend, en het aanvragen van een vergunning is mogelijk bij het betreffende waterschap. Het lozen van grondwater op riolering en/of oppervlaktewater dient gemeld te worden bij zowel het waterschap als de betreffende gemeente.

Wanneer er geen melding en/of vergunningaanvraag is gedaan, kan men rekening houden met een forse boete en/of kan zelfs het werk worden stil gelegd. Het betreffende waterschap en/of gemeente zijn hiervoor bevoegd.

Wij kunnen de vergunning aanvragen voor onze opdrachtgevers, uiteraard gebeurd dit in overleg.